Η “ER BOQUERÓN”
Έρχεται στο τραπέζι σας…. Η Πρώτη Μπύρα που παρασκευάζεται με Θαλασσινό Νερό
Μια δροσερή, ξανθιά, 100% φυσική μπύρα χωρίς προσθήκη ανθρακικού.
Το MEDITERRANEA AGUA DE MAR συναντά την LA SOCARRADA
για να δημιουργηθεί η ER BOQUERÓN
Η συνένωση δύο επιχειρηματικών ιδεών όπως το Agua de Mar (“Θαλασσινό Νερό”) και η μπύρα μικροζυθοποιίας δημιούργησαν μια παγκόσμια πρωτιά: τη μόνη μπύρα που παρασκευάζεται χρησιμοποιώντας θαλασσινό νερό.
Μπύρα LA SOCARRADA: ένας νέος τρόπος παρασκευής
Η LA SOCARRADA πρωτοεμφανίστηκε στη Xativa της Βαλένθια το 2010, υλοποιώντας την ιδέα να δημιουργηθεί ένα νέο εμπορικό σήμα μπύρας μικροζυθοποιίας που να σχετίζεται με μια τοπική γεύση. Αυτή η μπύρα Ανώτερης Ποιότητας παρασκευάζεται με νερό, βύνη, λυκίσκο, μαγιά υψηλής ζύμωσης, δεντρολίβανο και μέλι από δεντρολίβανο. Έχει βραβευτεί με το Χρυσό Μετάλλιο του Διεθνούς Ινστιτούτου Γεύσης και Ποιότητας.
Σήμερα, η LA SOCARRADA είναι περήφανος ιδιοκτήτης της δεύτερης μεγαλύτερης μικροζυθοποιίας της Ισπανίας, σε μια έκταση 2.000 τετραγωνικών μέτρων, που έχει την ικανότητα να παράγει 180.000 φιάλες τον μήνα. Χρησιμοποιεί τεχνολογία αιχμής και προσφέρει την υψηλότερη ποιότητα στην αγορά.
MEDITERRANEA AGUA DE MAR (“ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ”): το τέλειο αλάτι, η θάλασσα στην κουζίνα σας.
Το MEDITERRANEA AGUA DE MAR δημιουργήθηκε το 2011 ως ένα πρωτοποριακό έργο στην Ισπανία, το αποτέλεσμα τεσσάρων ετών εξαντλητικής έρευνας και ανάπτυξης. Το MEDITERRANEA AGUA DE MAR είναι καθαρό θαλασσινό νερό, συσκευασμένο και κατάλληλο για ανθρώπινη κατανάλωση, που συλλέγεται από τη Μεσόγειο σε περιοχές τεράστιας βιολογικής αξίας, πλούσιο σε οξυγόνο και μεταλλικά στοιχεία.
Η χρήση του MEDITERRANEA AGUA DE MAR στην κουζίνα ή για την παρασκευή προϊόντων όπως η μπύρα ή το ψωμί βελτιώνει την ποιότητα του τελικού προϊόντος εμπλουτίζοντάς το με φυσικό τρόπο με ένα ευρύ φάσμα μεταλλικών στοιχείων που υπάρχουν στη θάλασσα. Το Ισπανικό Ινστιτούτο Διατροφής, το Ίδρυμα Διατροφικών Ερευνών και το Ίδρυμα Μεσογειακής Διατροφής εγγυώνται για το οφέλη που προσφέρει στον οργανισμό η χρήση θαλασσινού νερού.